اجرای آسفالت و زیرسازی خیابان شهید مطهری و شهید چمران روستای بالاجاده شهرستان کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=141135کپی به کلیپ‌بورد
اجرای آسفالت و زیرسازی خیابان شهید مطهری و شهید چمران روستای بالاجاده شهرستان کردکوی

بانو شهربانو برهانی فرماندار جدید کردکوی به هنگام بازدید از زیرسازی و آسفالت خیابان شهید مطهری و شهید چمران روستای بالاجاده گفت:

این طرح که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اجرایی می شود با مشارکت ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دهیاری ها و صرف اعتبارکلی ۳ میلیارد تومان به طول حدود یک کیلومتر( ۸۰۰ منر) می باشد که در دهه فجر به بهره برداری می رسد.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.