ارائه خدمات اداری،اجتماعی و اقتصاوی و…. به شهروندان مستلزم ارائه کارت واکسن است.

ارائه خدمات اداری،اجتماعی و اقتصاوی و.... به شهروندان مستلزم ارائه کارت واکسن است.

 

بیدلی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار کردکوی در نشست ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا شهرستان که در قرارگاه مشترک جهادی شهید سلیمانی طرح تکمیلی مقابله با بیماری کرونا شهرستان با اشاره به اهمیت اجرای واکسیناسیون در پیشگیری از این بیماری گفت :بیش از ۷۴.۶%  مردم شهرستان تاکنون اقدام به دریافت واکسن(هر ۲ دوز) نمودند و فراهم شدن امنیت بهداشتی و پیشگیری از شیوع دوباره کووید ۱۹ با توجه به شیوع “سویه امیکرون” مستلزم انست که درصد بیشتری از مردم اقدام به واکسیناسیون نمایند.وی تصریح کرد؛ارائه خدمات دستگاههای خدمات رسان مستلزم ارایه کارت واکسن از سوی شهروندان است. 

وی بر رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی از سوی همه شهروندان تاکید کرد.فرماندار در پایان سخنانش با اشاره به اینکه ۱۵% جمعیت شهرستان هنوز دوز اول واکسن را دریافت نکرده اند گفت:شیوع سویه امیکرون در کشور ایجاب میکند شهروندان باقیمانده نیز هر چه سریعتر نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند. 

ارائه خدمات اداری،اجتماعی و اقتصاوی و.... به شهروندان مستلزم ارائه کارت واکسن است.

 

ارائه خدمات اداری،اجتماعی و اقتصاوی و.... به شهروندان مستلزم ارائه کارت واکسن است.

 

ارائه خدمات اداری،اجتماعی و اقتصاوی و.... به شهروندان مستلزم ارائه کارت واکسن است.

 

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.