انصراف ۹ تن از قضات شهرستان كردكوي از دريافت يارانه نقدي

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=100919کپی به کلیپ‌بورد

در راستاي حمايت از برنامه هاي دولت تدبير و اميد در برنامه هدفمندسازي يارانه و پيروي از منويات مقام معظم رهبري در اشاعه فرهنگ اقتصاد مقاومتي و پيشبرد برنامه هاي دولت، تعداد ۹ تن از قضات دادگستري شهرستان كردكوي از دريافت مرحله دوم يارانه نقدي انصراف دادند.

در اين روزها در رسانه ملي و ساير رسانه هاي دولتي شاهد انتشار اخباري در خصوص انصراف نمايندگان، وزرا، مديران ارشد وزارت خانه هاي و دستگاه هاي اجرايي، اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها و از اين دست اشخاص هستيم.

در راستاي حمايت از برنامه هاي دولت تدبير و اميد در برنامه هدفمندسازي يارانه و پيروي از منويات مقام معظم رهبري در اشاعه فرهنگ اقتصاد مقاومتي و پيشبرد برنامه هاي دولت، تعداد ۹ تن از قضات دادگستري شهرستان كردكوي از دريافت مرحله دوم يارانه نقدي انصراف دادند.

همچنين تعدادي از مسئولين شهرستان كردكوي هم از دريافت يارانه انصراف دادند.

 لازم بذكر است كه ثبت نام مرحله دوم هدفمندي يارانه از ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۲۰ فروردين در سطح كشور آغاز شد.

جدیدترین اخبار

رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم محله نظرآباد روستای النگ شهرستان کردکوی
بازتاب اخبار شهرستان در پورتال وزارت کشور
ایجاد اشتغال،رشد تولید و افزایش درآمد سرانه از جمله نعمات رشد سرمایه گذاریست که مجموعه مدیریت شهرستان به دنبال آنست.
کیان مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان :شناسایی ظرفیتهای بالقوه در شهرستانها و معرفی برای سرمایه گذاری ضروریست. وی جذب سرمایه گذار برای استان را یک اصل راهبردی مهم دراقتصاد ارزیابی کرد و تصریح کرد،بی توجهی هادر چند سال گذشته،باعث خروج سرمایه از کشور شد.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره ورزشکارانیکه بخشی از این جامعه پر نشاط هستند و اکنون در میانسالی و کهنسالی قرار دارند را وظیفه همه مردم و مدیریت شهرستان دانست