ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

  ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.   
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی، دومین جلسه شورای آموزش و پرورش سال جاری باحضور قدمنان فرماندار، شهریاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کردکوی و دیگر اعضاء در سالن کنفراس آیت الله هاشمی رفسنجانی آموزش و پرورش شهرستان کردکوی برگزار شد.
در این جلسه ابراهیم قدمنان فرماندار  با اشاره به اهمیت موضوع آموزش در فراهم سازی فرایند توسعه کشورها اظهار داشت: ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.
 وی افزود؛ بر این اساس جایگاه و شان معلمان در جامعه به عنوان بانیان اولیه فراهم سازی توسعه کشور باید حفظ شود و قداست معلم باید محفوظ بماند.
وی گفت: برای ارتقا جایگاه آموزش و پرورش و کیفت مسائل آموزشی باید همه دستگاه های اجرایی شهرستانی همکاری لازم را داشته باشند؛ چرا که  منبع اصلی تغدیه نیروهای اداری آموزش و پرورش است.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان کردکوی با اشاره به اینکه  باید شرایطی فراهم گردد که هر اداره تبدیل به یک مدرسه کوچک شود،گفت: این طرح میتواند بعنوان یک طرح ابتکاری نوینی برای شهرستان باشد و امیدوارم با همکاری سایر دستگاه ها در کنار آموزش و پرورش بر روی این طرح کار کنند تا در استان و حتی وزراتخانه این ابتکار اشاعه پیدا کند.
فرماندار شهرستان کردکوی در مورد استفاده از جوانان در پست های مدیریت شهرستان،استان و حتی کشور گفت: دانش آموزان باید با شیوه های نوین مدیریت ها آشنا شوند و آنرا تجربه کنند؛ چرا که دانش آموزان امروز ، مدیران فردای جانعه ما محسوب می شوند.
وی همچنین گفت: از مدیران دستگاه های این طرح می خواهم، همکاری همه جانبه با مدارس تحت پوشش اداره مربوطه را داشته باشند.
قدمنان  در ادانمه با تاکید بر بند هـ تبصره 9 قانون بودجه گفت: موضوع بهینه سازی املاک آموزش و پرورش  در برنامه ششم آمده و شهرداری باید کمک شایانی در این زمینه به آموزش و پرورش داشته باشند. اگر قرار است توسعه در کشور ایجاد شود باید در آموزش و پرورش ایجاد گردد و این توسعه می تواند کشور را به سمت شکوفایی سوق دهد.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان کردکوی همچنین در مورد هیات امنایی شدن مدارس گفت: ما باید در این زمینه قدرت ریسک پذیری داشته باشیم. هیات امنایی شدن باید در آینده نزدیک اتفاق بیفتد.
ابراهیم قدمنان در خصوص وظیفه حاکمیتی آموزش پیش دبستانی گفت: وزرات آموزش و پرورش باید بر همه مراحل آموزشی نظارت کافی داشته باشد و این امر جز وظیفه ذاتی آموزش و پرورش است.

 ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

 

 ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

 

 ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

 

 ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

 

 ایجاد هرگونه توسعه در کشور مستلزم ایجاد توسعه و تحول در آموزش و پرورش است.

 

 

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.