بازدید مدیرکل دفتر امورزنان و خانواده از شرکتهای تعاونی بانوان کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=119199کپی به کلیپ‌بورد
 بازدید مدیرکل دفتر امورزنان و خانواده از شرکتهای تعاونی  بانوان کردکوی
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی : با حضور غفاری ، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری،آقای دنکوب کارشناس تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان از۲شرکت تعاونی تولید پوشاک و شرکت تعاونی شیرینی پزی و آشپزی در شهر کردکوی بازدید به عمل آمد. این بازدید در راستای اجرایی نمودن تفاهم نامه شماره 12358/95 دفتر امور زنان نهاد ریاست جمهوری و صندوق کارآفرینی امید کشور با هدف حمایت از بانوان کارآفرین و اعطاء تسهیلات به بانوان در عرصه کارآفرینی ،اشتغال و مشاغل خانگی انجام شد و در این راستا تا کنون 22 پرونده از حوزه اشتغال زنان فرمانداری کردکوی به استانداری ارسال گردید تا از طریق صندوق کارآفرینی امید شهرستان تسهیلات کارآفرینی و مشاغل خانگی به آنان اختصاص یابد .
 

جدیدترین اخبار

رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم محله نظرآباد روستای النگ شهرستان کردکوی
بازتاب اخبار شهرستان در پورتال وزارت کشور
ایجاد اشتغال،رشد تولید و افزایش درآمد سرانه از جمله نعمات رشد سرمایه گذاریست که مجموعه مدیریت شهرستان به دنبال آنست.
کیان مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان :شناسایی ظرفیتهای بالقوه در شهرستانها و معرفی برای سرمایه گذاری ضروریست. وی جذب سرمایه گذار برای استان را یک اصل راهبردی مهم دراقتصاد ارزیابی کرد و تصریح کرد،بی توجهی هادر چند سال گذشته،باعث خروج سرمایه از کشور شد.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره ورزشکارانیکه بخشی از این جامعه پر نشاط هستند و اکنون در میانسالی و کهنسالی قرار دارند را وظیفه همه مردم و مدیریت شهرستان دانست