برگزاری آئین تودیع و معارفه در فرمانداری کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=138594کپی به کلیپ‌بورد

برگزاری آئین تودیع و معارفه در فرمانداری کردکوی

 با حضور بای مدیرکل حراست استان و هیات همراه آئین تودیع محمد کیا و معارفه حمید الوند به عنوان مسئول جدید حراست فرمانداری به ریاست دکتر محمد باقر مولایی کردکوی برگزار شد.
در این مراسم فرماندار کردکوی و مدیرکل حراست استان، ضمن تقدیر و اهدای لوح سپاس  از تلاشهای مسئول قبلی آن ،برای حمید الوند ارزوی موفقیت و سربلندی  کردند.

برگزاری آئین تودیع و معارفه در فرمانداری کردکوی

 

برگزاری آئین تودیع و معارفه در فرمانداری کردکوی

 

جدیدترین اخبار

رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم محله نظرآباد روستای النگ شهرستان کردکوی
بازتاب اخبار شهرستان در پورتال وزارت کشور
ایجاد اشتغال،رشد تولید و افزایش درآمد سرانه از جمله نعمات رشد سرمایه گذاریست که مجموعه مدیریت شهرستان به دنبال آنست.
کیان مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان :شناسایی ظرفیتهای بالقوه در شهرستانها و معرفی برای سرمایه گذاری ضروریست. وی جذب سرمایه گذار برای استان را یک اصل راهبردی مهم دراقتصاد ارزیابی کرد و تصریح کرد،بی توجهی هادر چند سال گذشته،باعث خروج سرمایه از کشور شد.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره ورزشکارانیکه بخشی از این جامعه پر نشاط هستند و اکنون در میانسالی و کهنسالی قرار دارند را وظیفه همه مردم و مدیریت شهرستان دانست