بسیج میراث گرانبهای امام(ره) و محور وحدت وهمدلی ملت و مدافع نظام است و قابل مصادره بنفع یک تفکر سیاسی وحمایت از کاندیدای خاص نیست.

بسیج میراث گرانبهای امام(ره) و محور وحدت وهمدلی ملت و مدافع نظام است و قابل مصادره بنفع یک تفکر سیاسی وحمایت از کاندیدای خاص نیست.

 ✅ به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی، جمالی فرماندار کردکوی در پایان و حاشیه مراسم صبحگاه مشترک بسیجیان در رزمایش مدافعان حرم در ناحیه کردکوی، با اظهار تعجب از  مطالب سخنران مراسم گفت :
 بسیج میراث ارزشمند حضرت امام(ره) و ثمره انقلاب است که از ابتدای انقلاب و جنگ تحمیلی تاکنون، همواره پشتوانه قوی و مستحکم دفاع از نظام و ارزشها بوده است. وی افزود: بسیج محور وحدت و متعلق به نظام و همه آحاد ملت است و وارد کردن بسیج در منازعات سیاسی و تعلقات جریانی، تخریب جایگاه آن و ظلم به بسیج و نظام است.
جمالی فرماندار کردکوی نظر به انتقادات و نگرانی های منتقل شده نسبت به موضوع، با اشاره به اینکه مطالب مطروحه از سوی سخنران مراسم صبحگاه مشترک بسیج، مناسب این همایش باشکوه نبوده است، افزود ؛ زیر سوال بردن همه دولتها و دستاوردهای نظام ، تخریب پیشگامان و یاران انقلاب، هزینه کردن از رهبری ، القای شبهه ی بی توجهی دولت به ارزشها و نادیده گرفتن تلاشها و دستاوردهای دولت، و اشاره به کاندیدای خاص در این جمع را ، مغایر اهداف ،جایگاه و رسالت خطیر  بسیج است.
وی تلاش عده ای معدود در القای رویکرد جانبدارانه بسیج را بی توجهی به جایگاه خطیر بسیج و نوعی ساده انگاری نسبت به بسیج و تفکر بسیجی دانست که انشالله تلاشهای از این دست، جهت مصادره بسیج به نفع یک تفکر و جریان سیاسی خاص، همچون گذشته ناکام خواهدماند و بسیج در دام تعصب و تعلقات سیاسی و گروهی نخواهدافتاد و همواره پاسدار منافع و ارزشهای نظام و پیرو مقام معظم رهبری و مایه آرامش و امنیت نظام خواهد بود.
جمالی ، انتخابات را فرصتی ارزشمند برای نمایش وحدت و اقتدار ملی دانست و افزود؛ در این برهه حساس برگزاری دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراها، وظیفه ما مثل همیشه، فراهم کردن شرایط حضور حداکثری و آگاهانه ملت در پای  صندوقهای رای می باشد .
لذا انتظار میرود همه دست اندرکاران و جریانات سیاسی و دلسوزان نظام و منافع ملی، با سرلوحه قراردادن فرمایش امام که ” میزان رای ملت است” ، بدنبال تحقق مشارکت حداکثری و آگاهانه ملت شریف بوده و از طرح مسایل ناامیدکننده ،  ایجاد یاس ، تخریب گذشته و دستاوردهای نظام ، مخدوش کردن چهره یاران و سرمایه های انقلاب و طرح مسایل تفرقه انگیز پرهیز نمایند.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.