خلیلی مسئول پخش فرآورده های نفتی غرب استان : مصرف بنزين در غرب استان شتاب گرفت .

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=117750کپی به کلیپ‌بورد
خلیلی مسئول پخش فرآورده های نفتی غرب استان : مصرف بنزين در غرب استان شتاب گرفت .
به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی؛خلیلی مسئول پخش فرآورده های نفتی غرب استان گفت: مصرف بنزين در غرب استان شتابک گرفت . وی در ادامه افزود؛با توجه به افزايش خودروهاي توليدي و خودروهای وارداتي و افزایش تردّد مردم بخاطر رشد اقتصادي و همچنين ثبات قيمت در چند سال گذشته که تمايل و توان مردم را به مصرف بنزين افزايش داده با كاهش مصرف گاز CNG و LPG مواجه مي باشيم .
به گفته رئيس شركت نفت كردكوي (غرب استان گلستان ) و در سه ماهه اول سال 96 مصرف بنزين به نسبت سال قبل   5/7  درصد در این ناحیه و با توجه به پايان ماه مبارك رمضان و شروع تعطيلات و سفرهاي تابستاني در تير ماه رشد مصرف   20  درصد به نسبت سال قبل افزايش داشته است . بنظر مي رسد افزايش گرما و وقوع ريز گردها نيز  عامل ديگري است كه مردم را براي سفر از جنوب و مركز و غرب كشور به سمت استانهاي شمالي مجاب نموده است .

خلیلی مسئول پخش فرآورده های نفتی غرب استان : مصرف بنزين در غرب استان شتاب گرفت .

جدیدترین اخبار

رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم محله نظرآباد روستای النگ شهرستان کردکوی
بازتاب اخبار شهرستان در پورتال وزارت کشور
ایجاد اشتغال،رشد تولید و افزایش درآمد سرانه از جمله نعمات رشد سرمایه گذاریست که مجموعه مدیریت شهرستان به دنبال آنست.
کیان مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان :شناسایی ظرفیتهای بالقوه در شهرستانها و معرفی برای سرمایه گذاری ضروریست. وی جذب سرمایه گذار برای استان را یک اصل راهبردی مهم دراقتصاد ارزیابی کرد و تصریح کرد،بی توجهی هادر چند سال گذشته،باعث خروج سرمایه از کشور شد.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره ورزشکارانیکه بخشی از این جامعه پر نشاط هستند و اکنون در میانسالی و کهنسالی قرار دارند را وظیفه همه مردم و مدیریت شهرستان دانست