دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=130891کپی به کلیپ‌بورد

دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

   

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی : دومین جلسه کمیسیون تطبیق مصوبات شورای اسلامی شهر کردکوی به ریاست ابراهیم قدمنان فرماندار و با حضور دادستان شهرستان کردکوی و سایر اعضا برگزار شد.
در این جلسه مصوبات شورای اسلامی شهر کرکوی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .فرماندار کردکوی در سخنان کوتاهی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی این فرمانداری در مورد یکی از مصوبات شورا از جمله تمدید قرارداد با شرکت تبلیغاتی شاهرنگ  گفت : اولویت اول شهرستان به هنگام عقد قرار داد با شهرکتها ،بومی بودن شرکتها است ،وی افزود؛  همچنین مسایل و مشکلات قبلی موجود در قراردادها بررسی و حل گردد. وی تصریح کرد، به هنگام عقد قرار داد ، شرکتها تائیدیه های لازم از ارشاد استان و شهرستان جهت شرکت در مزایده را داشته باشند.
در این جلسه که مصدق  معاونت برنامه ریزی فرماندار نیز حضور داشتند؛ مصوبه مربوط به اصلاحیه قرارد پسماند مطرح و پس از بررسی به جهت منافات با قوانین جاری جهت اصلاح به شهرداری عودت داده شد.  
 

دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

 

دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

 

دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

 

دومین جلسه کمیسیون تطبیق در سال جاری تشکیل شد

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.