دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=105589کپی به کلیپ‌بورد

دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان کردکوی، صبح امروز مجتبی جمالی فرماندار در دفتر کارش با دکتر عموزاد معاون دانشگاه علوم پزشکی استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار یک ساعته که  باباییان مدیردفتر روابط عمومی و مشاور ریاست دانشگاه و سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دکتر ساورعلیا نیز او را همراهی می کردند در مورد مباحث و موضوعات مهم بهداشتی و درمانی شهرستان از جمله مشکلات بیمارستان فوق تخصصی جراحی قلب امیرالمومنین شهر کردکوی  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

فرماندار کردکوی با اشاره به وجود مرکز فوق تخصصی جراحی قلب و برنامه های مصوب توسعه این بیمارستان، طرح توریسم درمانی  و ظرفیتهای بالای جذب گردشگر و توریسم شهرستان بر ضرورت بررسی و حل مسائل و مشکلات شبکه بهداشت و درمان و برنامه ریزی مناسب برای برون رفت از آن تاکید کرد و افزود: تهیه طرح توسعه مناسب در بخش بهداشت و ایجاد شرایط بهره وری و استفاده ار همه ظرفیتهای بهداشتی و درمانی موجود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس شورای بهداشت شهرستان اظهار امیدواری کرد؛ با هم فکری و هم افزایی عوامل تاثیرگذار اعم از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری کردکوی و خیرین و نخبگان جامعه شاهد شروع فصل تازه و امیدبخشی در فعالیتهای بخش بهداشتی و درمانی شهرستان باشیم.

دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

 

دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

 

دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

 

 دیدار دکتر عموزاد معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان با فرماندار کردکوی

 

 

جدیدترین اخبار

در این نشست مسائل و مشكلات شهرستان با اولويت اقدامات سال ۱۴۰۴ برگزار و مديران دستگاه هاي اجرایی نیز ضمن تبيين آخرين وضعيت تخصيص هاي سال ۱۴۰۳ و فعاليت هاي در حال اجرا نسبت به ارائه پيشنهادات اقدام نمودند.
فرماندار کردکوی در سخنان کوتاهی به اهمیت موضوع امنیت و احساس امنیت در دوام و قوام کشور اشاره کردند و اظهار داشتند،با همدلی و همکاری و همراهی مجموعه سپاه پاسداران،ارتش و نیروهای انتظامی تحت هدایت راهنمایی های مقام معظم رهبری،کشور عزیز و اسلامی ما در طول ۴۶ سال گذشته به این مهم دست یافتیم و تمامی توطئه های دشمنان ایران اسلامی را در نطفه خفه کردیم.
فراندار کردکوی:مجموعه مدیریت شهرستان آمادگی دارد در راستای فراهم نمودن بسترهای رشد و توسعه اقتصادی شهرستان مسائل و مشکلات کارخانجات و واحد های تولیدی را با نگاه کارشناسی بررسی،مورد رسیدگی قرار داده و برطرف نماید.
“پنجشنبه تحول “طرح بازدید از واحدهای تولیدی و کارخانجات سطح شهرستان کردکوی
شهربانو برهانی فرماندار کردکوی با صدور پیامی، دوم اردیبهشت‌ماه،سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گرامی داشت