دیدار فرماندار و اعضای شورای اداری شهرستان با امام جمعه کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=141230کپی به کلیپ‌بورد

در دومین روز از آغاز دهه مبارک فجر بانو شهربانو برهانی فرماندار جدید شهرستان کردکوی به اتفاق اعضای شورای اداری شهرستان با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان با وی دیدار و ایام الله دهه فجر را به ایشان تبریک و تهنیت گفتند.

در این دیدار فرماندار کردکوی با اشاره به نقش روحانیت ،بویژه حضرت امام ره در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: نقش داهیانه امامین در جریان انقلاب بود که نظام اسلامی را در برابر طوفان های دسیسه های دشمنان و استعمارگران حفظ و بیمه کرد.

فرماندار کردکوی همچنین در ادامه اظهار داشتند ؛ یادآوری نام شهدای انقلاب، جنگ تحمیلی، شهدای حرم و امنیت کشور در مناسبت‌های گوناگون در نظام اسلامی دینی است که بر گردن همه ما مسئولان است و باید تلاش کنیم با خدمت به مردم راه شهیدان را ادامه دهیم.

گفتنی است ؛ حجه الاسلام دلبری امام جمعه شهرستان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام( ره ) عزیز و شهدای نظامی اسلامی گفت: بر ما فرض است دستآوردهای چهل اندی سال نظام را به نسل‌های نوجوان و جوانان کشور یادآور شویم و بدینوسیله قدر شناس زحمات و جانفشانی های آنان باشیم.

 

جدیدترین اخبار

بازتاب اخبار شهرستان در پورتال وزارت کشور
ایجاد اشتغال،رشد تولید و افزایش درآمد سرانه از جمله نعمات رشد سرمایه گذاریست که مجموعه مدیریت شهرستان به دنبال آنست.
کیان مهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان :شناسایی ظرفیتهای بالقوه در شهرستانها و معرفی برای سرمایه گذاری ضروریست. وی جذب سرمایه گذار برای استان را یک اصل راهبردی مهم دراقتصاد ارزیابی کرد و تصریح کرد،بی توجهی هادر چند سال گذشته،باعث خروج سرمایه از کشور شد.
زنده نگه داشتن یاد و خاطره ورزشکارانیکه بخشی از این جامعه پر نشاط هستند و اکنون در میانسالی و کهنسالی قرار دارند را وظیفه همه مردم و مدیریت شهرستان دانست
فرماندار کردکوی:مدیریت شهرستان این آمادگی را دارد از همه ظرفیتهای در راه رشد و توسعه شهرستان بهره مند گردد. دکتر بدراقی رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان نیز در سخنان کوتاهی ضمن تبریک سال نو،جشن نوروز و عید سعید فطر به وی گزارشی از عملکرد و برنامه های آتی این دانشگاه در سطح شهرستان را به فرماندار ارائه کرد.