دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=106035کپی به کلیپ‌بورد

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان کردکوی، به مناسبت دومین روز از هفته دولت فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان به همراه جمعی از پرسنل آن نیرو صبح امروز در دفتر کار مجتبی جمالی فرماندار حضور یافتند و با وی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار کوتاه فرماندار کردکوی ضمن تبریک آغاز هفته دولت به پرسنل خدوم نیروی انتظامی از تلاشهای شبانه روزی این نیرو تقدیر و تشکر کرد.

همچنین فرمانده نیروی انتظامی سرهنگ علی فر نیز ضمن تبریک آغاز هفته دولت ،گزارشی از برنامه ها و اقدامات نیروی انتظامی شهرستان در ایام این هفته به فرماندار ارائه داد.

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

 

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

 

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

 

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

 

دیدار پرسنل نیروی انتظامی با فرماندار کردکوی

 

جدیدترین اخبار

در این نشست مسائل و مشكلات شهرستان با اولويت اقدامات سال ۱۴۰۴ برگزار و مديران دستگاه هاي اجرایی نیز ضمن تبيين آخرين وضعيت تخصيص هاي سال ۱۴۰۳ و فعاليت هاي در حال اجرا نسبت به ارائه پيشنهادات اقدام نمودند.
فرماندار کردکوی در سخنان کوتاهی به اهمیت موضوع امنیت و احساس امنیت در دوام و قوام کشور اشاره کردند و اظهار داشتند،با همدلی و همکاری و همراهی مجموعه سپاه پاسداران،ارتش و نیروهای انتظامی تحت هدایت راهنمایی های مقام معظم رهبری،کشور عزیز و اسلامی ما در طول ۴۶ سال گذشته به این مهم دست یافتیم و تمامی توطئه های دشمنان ایران اسلامی را در نطفه خفه کردیم.
فراندار کردکوی:مجموعه مدیریت شهرستان آمادگی دارد در راستای فراهم نمودن بسترهای رشد و توسعه اقتصادی شهرستان مسائل و مشکلات کارخانجات و واحد های تولیدی را با نگاه کارشناسی بررسی،مورد رسیدگی قرار داده و برطرف نماید.
“پنجشنبه تحول “طرح بازدید از واحدهای تولیدی و کارخانجات سطح شهرستان کردکوی
شهربانو برهانی فرماندار کردکوی با صدور پیامی، دوم اردیبهشت‌ماه،سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گرامی داشت