به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی در اولین روز از هفته سلامت با حضور فرماندار و برخی از مدیران دستگاههای اجرایی، نمایشگاه غرفه های بهداشت و سلامت شهرستان با شعار غذا سالم از مزرعه تا سفره (که به همت و تلاش مرکز بهداشت شهرستان ایجاد شده بود) افتتاح شد.
رئیس کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان کردکوی در گفتگوی کوتاه با خبرنگار مرکز صدا و سیمای استان به تشریح و چگونگی برنامه های هفته سلامت شهرستان پرداخت و گفت: اجرای 53 برنامه مختلف در زمینه های؛ افتتاح نمایشگاه غذای سالم، نواختن زنگ سلامت، ایجاد کارگاه آموزشی و برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی از مهمترین برنامه های این ستاد است و اظهار امیدواری کرد: مجموعه همکاران در کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان بتوانند درزمینه فرهنگ سازی چگونگی تهیه غذای سالم در جامعه به صورت نسبی به اهداف تعیین شده دست یابد.
گفتنی است این نمایشگاه که با شعار غذای سالم از مزرعه تا سفره با شرکت بیش از بیست غرفه در مرکز بهداشت شهرستان ایجاد شد در بخش های مختلف آن اداراتی چون شبکه بهداشت و درمان، آب و فاضلاب، بهزیستی، جهاد کشاورزی، حفاظت محیط زیست، هلال احمر، آموزش و پرورش، تولیدی مرکز عالیا و مراکز ترک اعتیاد حضور دارند.
این نمایشگاه به مدت یک هفته برقرار و برای بازدید عموم آزاد است.