فرماندار کردکوی با مدیر کل انتقال خون استان دیدار و گفتگو کرد.

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=137132کپی به کلیپ‌بورد

فرماندار کردکوی با مدیر کل انتقال خون استان دیدار و گفتگو کرد.

 در این دیدار فرماندار کردکوی ضمن تبریک و آرزوی پیروزی و سربلندی در پیشگاه مردم استان برای وی، با اشاره به اینکه پایگاه انتقال خون شهر کردکوی سه روز در هفته مشغول دریافت خون از شهروندان است ، خواستار گسترش فعالیت این پایگاه خیر برای حضور موثر و فعالانه تر شهروندان در اهدا و انتقال خون شدند و افزودند؛ شهرستان حاضر است برای ایجادپایگاه دایمی انتقال خون عرصه مورد نیاز را تامین کند.

در ادامه دکتر خانم محمدی نیز با اشاره به اهمیت موضوع انتقال خون در تامین سلامت شهروندان استان و سیاستها و برنامه های سازمان انتقال خون جهت افزایش مشارکتهای مردمی در اهدای خون خود به نیازمندان گفتند ؛ در نخستین فرصت از نزدیک پیشنهادات فرماندار شهرستان را بررسی خواهد کرد.

فرماندار کردکوی با مدیر کل انتقال خون استان دیدار و گفتگو کرد.

 

فرماندار کردکوی با مدیر کل انتقال خون استان دیدار و گفتگو کرد.

 

جدیدترین اخبار

در این نشست مسائل و مشكلات شهرستان با اولويت اقدامات سال ۱۴۰۴ برگزار و مديران دستگاه هاي اجرایی نیز ضمن تبيين آخرين وضعيت تخصيص هاي سال ۱۴۰۳ و فعاليت هاي در حال اجرا نسبت به ارائه پيشنهادات اقدام نمودند.
فرماندار کردکوی در سخنان کوتاهی به اهمیت موضوع امنیت و احساس امنیت در دوام و قوام کشور اشاره کردند و اظهار داشتند،با همدلی و همکاری و همراهی مجموعه سپاه پاسداران،ارتش و نیروهای انتظامی تحت هدایت راهنمایی های مقام معظم رهبری،کشور عزیز و اسلامی ما در طول ۴۶ سال گذشته به این مهم دست یافتیم و تمامی توطئه های دشمنان ایران اسلامی را در نطفه خفه کردیم.
فراندار کردکوی:مجموعه مدیریت شهرستان آمادگی دارد در راستای فراهم نمودن بسترهای رشد و توسعه اقتصادی شهرستان مسائل و مشکلات کارخانجات و واحد های تولیدی را با نگاه کارشناسی بررسی،مورد رسیدگی قرار داده و برطرف نماید.
“پنجشنبه تحول “طرح بازدید از واحدهای تولیدی و کارخانجات سطح شهرستان کردکوی
شهربانو برهانی فرماندار کردکوی با صدور پیامی، دوم اردیبهشت‌ماه،سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گرامی داشت