قدمنان فرماندارکردکوی: ضبط ۹ تن گوشت گوسفندی احتکار شده در کردکوی

قدمنان فرماندارکردکوی:   ضبط ۹ تن گوشت گوسفندی احتکار شده در کردکوی

 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کردکوی؛ ابراهیم قدمنان فرماندار و رئیس کارگروه  بهداشت و سلامت غذایی شهرستان ضمن شادباش پیشاپیش نوروز باستانی به مردم شریف کردکوی با اشاره به ضرورت هوشیاری مسئولان و بازرسان کنترل بازار  گفت:  در استانه فرارسیدن سال نو  تمامی نیازمندیها و خوراکی های  مردم شهرستان موجود بوده و جای هیچگونه نگرانی نیست . 
 وی از ضبط ۹ تن گوشت گوسفندی با قیمت مصوبه دولتی ۴۰ هزار تومان  که به شهروندان کیلوی ۵۰ هزارتومان فروخته می شد، خبر داد و تصریح کرد : با احتکارگران و گرانفروشان برخورد قاطع خواهد شد. فرماندار کردکوی، از مردم  خواست در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی و کم فروشی و…..به فوریت به بازرسان مستقر در فرمانداری ،اداره صمت و تعزیرات حکومتی که ۲۴ ساعته آماده مبارزه با اخلال گنندگان نظم عمومی و نظام عرضه و تقاضا در بازار  هستند، اطلاع دهند .  
 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.