قدمنان فرماندار کردکوی: شرایط خاص برگزاری جشن میلاد امام زمان عج در کردکوی.

قدمنان فرماندار کردکوی: شرایط خاص برگزاری جشن میلاد امام زمان عج در کردکوی.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی ؛ ابراهیم قدمنان فرماندار و رئیس شورای تامین شهرستان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به مردم با اشاره به شرایط خاص شهرستان و کشور در مبارزه با بیماری خطرناک کرونا گفت: امسال جشن میلاد حضرت صاحب الزمان مهدی موعود عج با شرایط ویژه و دستور خاصی در سطح شهرستان برگزار می شود.

وی ادامه داد ؛ مردم ، شهرداری ،دهیاران و سایر ادارات میتوانند با چراغانی و آذین بندی سردرب مغازه ها و خیابانهای سطح شهر روستاها بدون حضور مردم جشن میلاد آن امام همام را برگزار نمایند.
وی افزود؛ با هماهنگی های انجام شده با ادارات فرهنگی بویژه سازمان تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مقرر شد؛ تنها یک نفر مداح یا روحانی در مساجد و تکایای شهر و روستا، به شعرخوانی و مولودی خوانی و مرثیه سرایی از طریق بلندگو اقدام نماید . وی تصریح کرد؛ حضور مردم در مساجد  و تکایا ممنوع می باشد.  همچنین در نظر گرفته شد؛ اداره اوقاف و دیگر ادارات فرهنگی  نسبت به اعزام اتوموبیل مجهز به بلندگو و پخش نوار مولودی خوانی و شعرخوانی در معابر اصلی شهر و روستاها اقدام نمایند‌.
وی در پایان برگزاری و ایجاد هرگونه ایستگاه صلواتی،پخش شیرینی و شربت در سطح خیابانها و مساجد سطح شهر و روستاها را ممنوع اعلام کردند.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.