پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی؛ چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با موضوع بررسی اقدامات انجام شده در خصوص پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا با حضور اعضای کارگروه و به ریاست قدمنان فرماندار شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تشکیل شد.
     در این جلسه گزارشی از آموزش های انجام شده به گروه های هدف شامل مادران باردار، کارشناسان بهداشت محیط، رابطین بهداشت ادارات، مراقبین سلامت، بهورزان و … و نیز نصب بنر در سطح شهر و روستاها، مدارس، خانه های بهداشت، داروخانه ها، خوابگاه های دانشجویی، مساجد، تالارها و … ارائه شد. در ادامه قدمنان فرماندار شهرستان با اشاره بر اهمیت موضوع، خاطر نشان کرد وضعیت کردکوی نسبت به سایر شهرستانهای استان مطلوب است ولی باید آمادگی لازم برای پیشگیری و شیوع مجدد بیماری وجود داشته باشد. وی افزود: ممکن است جهت نتیجه بخش بودن اقدامات پیشین، مدارس در روز چهارشنبه نیز تعطیل شوند. در پایان فرماندار و رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان، برنامه ریزی و اقدام لازم، جهت پیشگیری از بحرانی شدن بیماری در شهرستان را ادارات مرتبط خواستار شد.  
 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

پیشگیری و مقابله با شیوع بیماری آنفلوآنزا  با حضور اعضا ی کارگروه مورد بررسی قرارگرفت

 

جدیدترین اخبار

Skip to content