پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی فرمانداری کردکوی، در آستانه فرارسیدن نوروز باستانی و۱۳رجب میلاد باسعادت حضرت علی ع و بزرگداشت روز مرد، ۱۲ زوج جوان با حضور قدمنان فرماندار ، حجه الاسلام شاعری امام جمعه و سرهنگ محبوبی به خانه بخت رفتند .

قدمنان فرماندار کردکوی ؛در حاشیه این مراسم درمصاحبه به خبرنگار این پایگاه گفت: این مراسم در راستای تشویق جوانان به ازدواج بر اساس یک زندگی ساده و  آسان بوده که در آن برای  ۱۲ بسیجی حوزه های خواهر و برادر پایگاههای بسیج محلات شهرستان انجام گرفت و چند قلم کلای مورد نیاز زندگی زوجهای جوان تحت عنوان جهیزیه به مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال به هریک انان اهدا شد تا  به خانه بخت بروند.

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

 

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

 

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

 

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

 

   پیوندآسمانی ۱۲ زوج جوان در کردکوی

 

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.