به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی صبح امروز به مناسبت هفته سلامت با حضور حسین احمدی معاون فرماندار همایش علمی تحت عنوان ” ایمنی غذا از مزرعه تا سفره” در تالار شهید بهشتی شهر کردکوی برگزار گردید.
در این همایش دکتر جمالزاده به بیان اهداف و برنامه های این همایش پرداخت و گفت: با عنایت به نام گذاری هفته ی سلامت در سال جاری به “ایمنی غذا از مزرعه تا سفره“ ؛ کارگروه بهداشت سلامت شهرستان اقدام به برگزاری بیش از 50 برنامه در سطح شهر و روستا نموده است که یکی از این برنامه ها همایش علمی با عنوان ” ایمنی غذا از مزرعه تا سفره” است.
آقای جمالزاده ترویج رژیم غذایی سالم ومناسب، تامین سلامت و پیشگیری از مصرف غذاهای غیر سالم را از اهداف این همایش عنوان کرد و افزود: به همین منظور از سه تن از کارشناسان غذایی استانی وشهرستانی برای ایراد سخنرانی در این همایش دعوت بعمل آمده است.
شایان ذکر است در این همایش ضمن برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی و توزیع بروشورهایی در زمینه تغذیه سالم، دکتر رئیسی در خصوص ضرورت واهمیت مصرف لبنیات و سرکار خانم شمشیرساز در زمینه بررسی ایمنی غذایی در صنعت آرد و نان و آقای مهندس بهمنی در زمینه ویژگی های نگهداری و مصرف روغن نباتی سخنرانی کردند.
همچنین در پایان این همایش از مسئولان فنی برتر شهرستان با اهدای هدایایی تجلیل شد.