بارندگی شدید در ارتفاعات و خسارات شدید به تاسیسات و امور زیربنایی کردکوی

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=106468کپی به کلیپ‌بورد

بارندگی شدید در ارتفاعات و خسارات شدید به تاسیسات و امور زیربنایی کردکوی

به گزارش روابط عمومی فرماندار شهرستان کردکوی، مجتبی جمالی فرماندار در گفتگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر سیمای گلستان با اشاره به بارندگی شدید در بعدازظهر روز جمعه در ارتفاعات بالادست گفت:  بارندگی  شدید روز قبل موجب جاری شدن سیلاب در سطح شهر و مناطق جنگلی و کوهستانی گردید.

وی مجموع بارش ها طی دو سه روز گذشته را بیش از 100 میلی متر اعلان کرد و افزود: این بارش ها باعث خسارتهای شدید به راهها و جاده های کوهستانی، تاسیسات و امور زیربنایی از قبیل چاههای آب و برق، اراضی کشاورزی و محصولات زراعی کشاورزان شده است.

رئیس مدیریت بحران شهرستان با اشاره به بارندگی شدید عصر روز جمعه در ارتفاعات البرز گفت: بارندگی موجب جاری شدن سیلاب شدید در رودخانه ها و تخریب راههای ارتباطی در مسیرهای کوهستانی شده است که با تلاشهای صورت گرفته از سوی ستاد مدیریت بحران ، اداره راه و ترابری و شهرداری کردکوی و… پس از گذشت 3 روز جاده تخریب شده بازگشایی و رفت و آمد در آن جریان دارد.

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.