به گزارش روابط عمومی فرمانداری کردکوی ؛ در اولین جلسه شورای آرد و نان مجتبی جمالی فرماندار کردکوی بر سلامت و امنیت غذایی بویژه در تولید آرد و نان با کیفیت تاکید کرد و افزود : تولید با کیفیت نان مستلزم بالا بردن کیفیت اردهای تحویلی از سوی کارخانه های آرد در سطح شهرستان می باشد . وی انجام بازرسی های به هنگام از واحد های تولیدی آرد و خبازی ها و اجرای برنامه های غنی سازی آرد ها را در بالا بردن کیفیت تولید آرد و تامین سلامت نان تولیدی موثر دانست و اظهار امیدواری کرد با استفاده از همه تدابیر و تمهیدات لازم از سوی واحد های تولیدی آرد و نان در سطح شهرستان رضایتمندی مردم از کیفیت ارائه خدمات حاصل گردید.