نسخه آزمایشی

فرماندار کردکوی:

فرماندار کردکوی: احساس امنیت برای افراد جامعه از وجود امنیت مهمتر است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir?p=141587کپی به کلیپ‌بورد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری کردکوی،شهربانو برهانی فرماندار کردکوی در نخستین نشست فرماندهی جدید نیروی انتظامی با وی ،با اشاره به نقش و جایگاه نیروهای انتظامی در ایجاد امنیت در جامعه گفت : مجموعه تلاش‌ها و زحمات نیروهای انتظامی در برخورد با متخلفان، قانون گریزان و برهم زنندگان نظم عمومی و اجرای قانون و به تبع آن ایجاد نظم اجتماعی، قابل تقدیر است. وی افزود؛ عملکرد نیروی انتظامی باید بگونه ای باشد که متخلفان در اجتماع احساس نا امنی کنند و مردم در کنار نیروهای انتظامی احساس امنیت کنند.
فرماندار و رئیس شورای تأمین شهرستان با اشاره به اینکه در زندگی اجتماعی دنیای امروز احساس امنیت برای مردم از وجود امنیت مهمتر است،تصریح کرد؛ مجموعه عملکرد نیروهای انتظامی به سمتی مدیریت شود که مردم در کنار این نیروها احساس امنیت کنند.
گفتنی است؛ شهربانو برهانی ضمن تبریک به “سرهنگ مهدی فرزبد” فرماندهی جدید نیروی انتظامی، برای ایشان در مسئولیتی که بر عهده گرفتند، آرزوی سربلندی کردند.

جدیدترین اخبار

فرماندار و رئیس شورای تأمین کردکوی: احساس امنیت برای افراد جامعه از وجود امنیت مهمتر است.
فرماندار کردکوی و مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از پروژه در حال ساخت بازارچه صنایع دستی این شهرستان بازدید کرد .
فرماندار کردکوی: مدیران دستگاههاي اجرایی در تعطیلات نوروز در بالاترین آماده باشند
برهانی فرماندار کردکوی: ارتقای سطح اموزه های پرورشی دانش آموزان مهمترین اولویت ماست
فرماندار کردکوی:ریشه توسعه کشورها در کتابخوانی و پژوهشگری است